Boris
Boris Nieuws 27 augustus 2002

HubHop Vermelding op Apple Site!

Naast Macosx.nl zijn Adriaan en ik ook nog regelmatig druk aan het werk aan Hubhop. Voor de HubHop access points gebruiken we Apple Base Stations en dat is Apple inmiddels opgevallen. Als eerste niet Amerikaanse HotSpot Provider heeft HubHop nu een link gekregen vanaf de Apple site naar hubHop. Apple sponsored ook de HubHop Stickers. Als je dus een Airport Base Station hebt staan en deze hebt toegevoegd aan de HubHop database kun je een gratis “HubHop – Powered By Apple” sticker aanvragen.

Apple is inmiddels ook op bezoek geweest op ons kantoor en ze vertelden Macosx.nl regelmatig te bezoeken maar ik heb helaas nog geen link naar Macosx.nl kunnen regelen!

Apple Pagina
De sticker

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
HubHop Vermelding op Apple Site!
Sluiten