HubHop Vermelding op Apple Site!

Door: Boris - 2 reacties

Naast Macosx.nl zijn Adriaan en ik ook nog regelmatig druk aan het werk aan Hubhop. Voor de HubHop access points gebruiken we Apple Base Stations en dat is Apple inmiddels opgevallen. Als eerste niet Amerikaanse HotSpot Provider heeft HubHop nu een link gekregen vanaf de Apple site naar hubHop. Apple sponsored ook de HubHop Stickers. Als je dus een Airport Base Station hebt staan en deze hebt toegevoegd aan de HubHop database kun je een gratis “HubHop – Powered By Apple” sticker aanvragen.

Apple is inmiddels ook op bezoek geweest op ons kantoor en ze vertelden Macosx.nl regelmatig te bezoeken maar ik heb helaas nog geen link naar Macosx.nl kunnen regelen!

Apple Pagina
De sticker

Reacties

2 reacties
  • Anoniem

    Inmiddels heb ik uitgebreid kunnen spelen met mijn Palm en het lijkt allemaal wel te werken. Echt heerlijk dat ik hem weer kan gebruiken!

  • Anoniem

    de vorige comment wilde ik dus bij dat artikel over Palm plaatsen…