Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 5 augustus 2002
Leestijd: 1 minuut

Het is bijna zover….

Het einde van de Quicksilvers is in zicht. Het is heel dichtbij maar het is er nog niet. De nieuwe Power Mac G4, wordt binnenkort uitgebracht. Veel rumor-sites hadden vandaag al de release verwacht maar helaas… Misschien morgen of misschien pas over twee weken. Wie zal het zeggen.

De releases van Apple zijn de laatste tijd zo overwacht en zeer goed geheim gehouden dat er misschien toch een G5 in zit, maar volgens de uitgelekte bronnen zou dit niet het geval zijn. De meeste mensen verwachten hoogstens een G4 1,3 Ghz.

We zullen het binnenkort zien en wij zullen natuurlijk gelijk bericht doen als hij uit is gekomen. Dus blijf attent het kan elk moment gebeuren…

Lees dit artikel voor meer informatie over de nieuwe Power Mac.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Het is bijna zover….
Sluiten