Boris
Boris Nieuws 29 augustus 2002

Gratis 1000 MB op je iDisk?

Vandaag heb ik Mac OSX 10.2 geinstalleerd en getest. Het werkt allemaal prima en ik ben heel tevreden met de snellere finder en nieuwe programma’s. Na een uurtje stoeien heb ik zelfs maar een .Mac account aangeschaft voor $50. Tijdens het spelen met die account opende ik de iDisk en zag dat ik inderdaad 100 MB vrij had nu. Ik drukte voor de grap even op “Buy more storage” en selecteerde de 1000 MB optie voor $350. Om dat ook te kopen moet je daarna wel op “Upgrade now” drukken. Dat deed ik maar niet. Maar toen ik daarna de iDisk opende stond er netjes dat er nog 1.023,4 MB vrij was. Ik wreef eens in mijn ogen, sloot en opende het venster opnieuw maar het stond er echt. Voor de test maar even 800 MB ge-upload en ja hoor, de finder begon er vrolijk aan (zou wel 76 uur duren!). Ik heb nog niet getest wat er gebeurt als je echt meer dan 100 MB upload maar ga dat vanavond maar eens doen…

.Mac

Reageer op artikel:
Gratis 1000 MB op je iDisk?
Sluiten