Gratis 1000 MB op je iDisk?

10 reacties

Vandaag heb ik Mac OSX 10.2 geinstalleerd en getest. Het werkt allemaal prima en ik ben heel tevreden met de snellere finder en nieuwe programma’s. Na een uurtje stoeien heb ik zelfs maar een .Mac account aangeschaft voor $50. Tijdens het spelen met die account opende ik de iDisk en zag dat ik inderdaad 100 MB vrij had nu. Ik drukte voor de grap even op “Buy more storage” en selecteerde de 1000 MB optie voor $350. Om dat ook te kopen moet je daarna wel op “Upgrade now” drukken. Dat deed ik maar niet. Maar toen ik daarna de iDisk opende stond er netjes dat er nog 1.023,4 MB vrij was. Ik wreef eens in mijn ogen, sloot en opende het venster opnieuw maar het stond er echt. Voor de test maar even 800 MB ge-upload en ja hoor, de finder begon er vrolijk aan (zou wel 76 uur duren!). Ik heb nog niet getest wat er gebeurt als je echt meer dan 100 MB upload maar ga dat vanavond maar eens doen…

.Mac

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  MacAttack

  als ge 80GB kunt zetten wil ik ook wel .mac een extra harde schijf van 80GB voor $50 valt nog goed mee :p

 • Profielfoto
  PaulS

  Binnenkort wrijf je je eens goed in je ogen als er ineens $350 van je rekening wordt afgeschreven. ;)

 • Profielfoto
  WiMac

  Hoi Boris,

  ben zelf nog steeds aan het twijfelen om een .Mac account te nemen. Ik had een iTool account maar vond het, ondanks je goede tip om ‘m sneller te maken, nog steeds te traag werken.
  Nu wilde ik je het volgende vragen;
  Hebben ze de snelheid nu wel verbeterd of is het nog steeds zo traag?
  En vind je het de $50 waard?
  Alvast Bedankt voor je antwoord!:)

  Groeten WiMac

 • Anoniem

  Ik weet niet of het aan het betalen ligt maar in 10.2 is de iDisk echt vele malen sneller. Uploaden gaat nog steeds zo snel als je verbinding toelaat maar het doorsnuffelen van de directories gaat echt prima. Ik vond iDisk vroeger echt niks met die vele seconden wachten maar nu is het heel prettig om mee te werken…

 • Profielfoto
  Harold

  Ik heb hetzelfde aan de hand door gewoon eens een andere view te nemen…met identiek dezelfde capaciteit
  En ik heb nog geen euro betaald…nog steeds mijn gratis account…

 • Profielfoto
  sensei

  Het is nooit leuk om voor iets te moeten betalen dat je eerst voor niks kreeg, maar wat mij betreft is het wel het geld waard…. zeker het eerste jaar als je al een itools account had. Voor mij is op dit moment de mooiste functie die van Backup. Veilig alle belangrijke documenten op een externe server bewaren. En de toekomst van .Mac belooft alleen maar meer goeds.

  Jorg

 • Profielfoto
  MacAttack

  Maar als je niet met credit card betaald mag je niet meer mee doen.

 • Profielfoto
  WiMac

  Bedankt gasten!! Ik ben eruit, ga van m’n iTools over naar een .Mac account.
  Thanx!:)

  WiMac

 • Profielfoto
  michelvdb

  Boris,

  Kom maar terug met je voetjes op de grond.
  Die 1024 MB is een fout die er al van woensdag staat. Download Disk Utility en kijk dan even naar je Disk Storage. Dan zal je (helaas) anders piepen. Zo’n “kado” is onwaarschijnlijk.

  Wie nog sneller zijn iDisk wil benaderen moet Goliath, ook een WebDAV protocol, eens gebruiken. Die is nog véél sneller.

 • Profielfoto
  lusn

  Als je Systeemvoorkeuren opent en onder INTERNET je iDisk aanklikt dan toont die de juiste volumeinhoud!! Als je in de Finder je iDisk aanklikt en in de infobalk kijkt dan zie je inderdaad 1,000 Mb maar dat is volgens mij bedrog. Als je niet betaald dan krijg je ook niets van Apple.