Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 7 augustus 2002
Leestijd: 1 minuut

File sharing op de Mac

Hoe zit het nou met Gnutella en Kazaa op de Mac? Voor het Gnutella netwerk zijn er inmiddels al meerdere programma”s verschenen. Namelijk Limewire (java – dus traag en “niet gratis” of banners) en Acquisition (Cocoa – snel, gratis en erg mooi). Blijkbaar heb ik al duidelijk gemaakt dat Acquisition een betere client is.

Nu wil iedereen natuurlijk Kazaa gebruiken. Er is Neo, daar heb ik ooit al een artikel over geschreven. De rede dat er nog geen goede Kazaa clients voor de Mac (en andere platformen) is te vinden is dat Kazaa het protocol niet vrij geeft en vrijwel onmogelijk is om na te maken door encryptie truuks, dit doen ze zodat er geen clone clients komen zonder banners, etc.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
File sharing op de Mac
Sluiten