DivX 5.0 Alpha 3

4 reacties

Er is eindelijk weer een gratis nieuwe update van de DivX codec voor Quicktime. Deze maakt mogelijk DivX bestanden goed te bekijken in je Quicktime speler.

De vorige versie gaf bij somige DivX video bestanden nog wat problemen, maar in deze versie zijn weer een hoop problemen opgelost. Ik ben hem momenteel aan het downloaden, dus heb er verder weinig over te zeggen.

Een “must-have” voor alle DivX fans!

DivX voor Mac

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  jim

  Adriaan, doet deze codec het nu ook zonder problemen in Quicktime 6? De vorige codec werkte bij mij alleen met QT5. Onder 6 wilde hij divx alleen maar met groene strepen afspelen. Ook na het verwijderen en opnieuw installeren van de codec.
  Veel divx-films heb ik met avi2mov omgezet en dat wilde QT6 ook niet afspelen.

  Nu heb ik dus iedere morgen het schermpje van de System Updater staan voor Quicktime 6;-)

  Grtz, Jim

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Ja, dat is bij deze opgelost, werk gewoon in Quicktime 6.

  Adriaan

 • Profielfoto
  trillseeka

  ik gebruik nu al een hele tijd videolan client (vlc) om divx af te spelen. geen geklooi meer met de audio en als t dan echt moet met quicktime gebruik ik de 3ivx codec waarmee ik nooit problemen gehad heb met quicktime 6

  trill

 • Profielfoto
  jim

  Trillseeka,

  Gebruikte ik ook, alleen al mijn films die ik met avi2mov had geconverteerd naar .mov speelt VLC dus niet af:(
  Ik hoop dat QT6 met de nieuwe codec dat wel doet… Ga vanavond eens even aan de slag;)