Apple verlaagd prijzen van iMac in de UK

5 reacties

Volgens een artikel op CNET gaat Apple de iMacs in de UK in prijs verlagen. Waarschijnlijk gebeurt dit omdat de verkopen in Europa tegenvallen ten opzichte van de USA. Ook de wisselende koersen tussen de europese valuta en de dollar zouden een rol spelen.

Hopelijk gaat Apple in Nederland ook de prijzen verlagen, maar daarover is nog niks bekend.

CNET artikel

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  ringenoldus

  dit zal ook in nederland gaan gebeuren, wan’t de nederlande consumenten bond heeft geklaagd omdat de dollar bijna gelijk staat aan 1 Euro, je kan dus een prijsverlaging krijgen van wel 5%

 • Profielfoto
  leavestone

  Apple verlaagt prijzen iMac

  AMSTERDAM – Apple heeft de prijzen voor de iMac computers fors verlaagd. Het goedkoopste model met een 15-inch LCD-beeldscherm, kost nu 1902,81 euro. Een prijsverlaging van 178 euro.

  De iMac Combo uitgerust met dvd-speler staat voor 2140,81 euro afgebeeld in de Apple Store. Ook een verlaging van 178 euro. De grootste prijsverlaging is er voor de superdrive iMac die maar leifst 450 euro goedkoper is geworden en nu vanaf 2378,81 euro te koop staat. ???

 • Profielfoto
  jamba

  YES nu komt mijn imaccie in beeld.
  Het was ook een beetje van de zotte dat de euro en de dollar zo’n prijsverschil gaf.Apple luistert dus toch naar de emails die massaal naar de apple-store verzonden zijn.

 • Anoniem

  Hallo maccers,

  ik dacht dat deze prijzen al gehanteerd werden. De prijzen die hier genoemd worden, kreeg ik van mijn dealer Machouse in Woerden pas ook al door, dus 178 euro goedkoper, gaat voor mij niet op snik snik snik

  mijn appeltje

 • Profielfoto
  ringenoldus

  Er is nog een probleem je betaal in amerike geen BTW voor computer dit is ook een belangerijke prijsfactor, maar als je iets wilt inpoteren vanuit amerike bataal je wel invoers rechten en BTW 19% en ben veel duurder uit, de beste optie is het te kopen in duitsland daarvoor hoef je geen extra BTw te betalen en het inpoteren kost 10€ dit kan je al gauw 150€ besparen.