Apple Store, lange levertijd?

6 reacties

Klanten die Jaguar hebben aangeschaft via Mac OS X Up-To-Date moeten tot zeker 26 augustus wachten tot ze de levering binnen hebben.

Begin augustus heb ik Jaguar besteld in via het up-to-date formulier en 20 augustus kreeg ik een orderbevestiging van The Apple Store Europe. Vanaf 24 augustus moet ik nog rekenen op een verzendtijd van 2 tot 5 dagen, het logistieke centrum zit dan ook in Ierland! Dus helaas zal ik niet eerder dan maandag de 26ste Jaguar kunnen verwachten. En om mijzelf maar wat rust te gunnen ga ik er vanuit dat het niet eerder dan de 29ste wordt.

De vraag is hoe The Apple Store de bestellingen afhandelt. Krijgen kopers die de volle mep voor Jaguar hebben betaald de bestelling wel de 24ste thuisbezorgd? Had Apple de doosjes dan al eerder op de schappen liggen? Of moet je toch gewoon naar een dealer om echt de 24ste je trofee zelf op te halen? Persoonlijk zou ik het wel een gunst vinden als Apple haar trouwe klanten via The Store toch net zo snel weet te bedienen als de koper die met het boodschappenmandje naar de echte winkel gaat.

We blijven gespannen afwachten!

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Dennis Bijl

  Ik heb gewoon de volle mep betald via de Applestore en ik moet ook wachten tot zeker maadag en misschien wel later:( . Ik denk dat ik de Applestore op ga bellen dat dit niet echt bevorderend is voor hun klantenkring. Volgende keer ga ik “gewoon” naar Dixons of zoiets :angry:

 • Profielfoto
  MacAttack

  Bij mijn dealer stond een volledige pallet van wel 400 stuks. Tja ik twijfelde ook een beetje om bij de Apple store te bestellen, maar vermits Apple Europa altijd nogal stiefmoederlijk behandelt heb ik gewoon naar mijn dealer gebelt en dan besloten om hem gewoon te gaan halen de 24e in de winkel. Kan ik je troosten door te zeggen dat het wachten beloond zal worden?

 • Profielfoto
  scorpio

  Het schijnt dan nogal te verschillen, ik heb het maandag 19 augustus telefonisch bij de AppleStore besteld en het werd afgelopen vrijdag al keurig door TNT bezorgd. Eigenlijk had ik ook op de 29ste gerekend o.i.d., zeker omdat ze zelf aangaven dat er wel heel erg veel bestellingen voor waren en dat het moeilijk zou worden om ze allemaal op tijd uit te leveren …

 • Profielfoto
  Zaphod_B

  ik heb vlak na MWNY besteld via de Apple Store. Afgelopen vrijdag gebeld: ja meneer, we gaan ’t vandaag verzenden en dan krijgt u daar mailtjes over.

  Zaterdag dus nog nix en ik ben gewoon naar de Apple Winkel in Amsterdam gegaan (Ceintuurbaan). Aardige lui en op dit moment ben ik Jaguar aan ’t installen op mijn iMacje. Morgenochtend direct Apple Store bellen dat ze die order in hun r**t mogen….

  Echt hele slechte service dit! In the USA hebben mensen ‘m al dagen in huis, ik heb ‘m een maand van te voren besteld, de volle mep betaald (gelukkig nog niet van mijn creditcard afgeschreven!) en dan krijg je het dus gewoon NIET op tijd!!!

  Volgende keer ook gewoon in de winkel dus…

 • Anoniem

  Je kan op TNT kijken waar je bestelling is http://www.tnt.com/

  Ik heb hem ook besteld, hij was de 24ste Augustus om half 8 ’s avonds in Arnhem, moet naar den bosch!

 • Profielfoto
  Seven

  heb hem gisteren bij dixons al op kunnen halen, dat was toch verrassend.zelfs sneller dan bij raf amsterdam die hadden hem nog niet.