Adriaan Mol
Adriaan Mol Geruchten 20 augustus 2002

Apple iPhone geruchten?

De Apple PDA geruchten blijven in de lucht, natuurlijk logisch, aangezien een PDA nou echt iets is waar Apple iets moois van kan maken.

Maar Steve Jobs heeft toch wel duidelijk vermeld dat volgens hem de PDA markt zal verkleinen en uiteindelijk samen zou komen in de mobiele telefoon. (zie Quicktime filmpje)

Het word nu dus tijd voor een Apple mobiele telefoon? iSync en iCal (zitten in Jaguar) maken het mogelijk om kalender en een adresboek te synchroniseren met de Sony-Ericsson telefoon (lees meer).

Op MacFan.nl had ik gelezen dat wanneer je naar www.iphone.org gaat je gewoon op Apple.com terecht komt. Klopt, maar na een “WHOIS” over het domein gedaan te hebben blijkt deze niet door Apple geregistreert te zijn.
Voor de zekerheid ben ik nog even naar de Apple Trademark List gegaan, maar daar viel het me weer op dat “iPhone” er niet tussen stond (Apple Trademark List).

Naar mijn research is dit geruchtje dus niet waar.

Update De WHOIS van het domein bleek van iphone.com te zijn in plaats van iphone.org. En iphone.org blijkt toch eigendom van Apple te zijn.

Reageer op artikel:
Apple iPhone geruchten?
Sluiten