Apple in auto!

3 reacties

Altijd al een mac in je auto gewilt? Kijk dan eens op deze site. Deze amerikaan heeft een apple in zijn auto gebouwd. Alles draait op een powerbook G3 met OS 9. Dus er kan ook Mac OS X op!

Ik stond er even van versteld, zeker van alles mogelijkheden die hij heeft ingebouwd. Denk aan, Afstandsbediening, radio bediening op het stuur, firewire harde schijf van 60 gig, dockingstation voor zijn powerbook zodat hij zijn powerbook in en uit de auto kan halen zonder steeds kabels aan te hoeven sluiten, een usb-poort voor in de auto om mogelijk een camera of mp3-speler aan te sluiten, en nog veel meer.

Kijk en geniet!

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  mailking

  Erg fraai inderdaad. Super als je het geld hebt en de auto… Ikzelf ga voor de iPod oplossing in mijn motor… eens kijken of dat dit jaar nog lukt?

  Hij draait trouwens geen OSX [zul je wel gelezen hebben] omdat iTunes [nog?] geen skins ondersteunt, en dus ook niet op dat kleine schermpje te sturen is….

 • Anoniem

  Ik vond mijn navigatie al heel wat, en dat betreft maar een schermpje van 17 cm, en de prijs vond ik al helemaal te gek, maar ja, het werkt, maar als ik dit dan zie, dan smelt ik echt.

  Mocht ik nog eens geld overhouden, ipv een gedeelte van de maand ;) , dan zal ik dit zeker overwegen haah

  M.A.A

 • Profielfoto
  Peetje

  de URL doet het niet