Apple aangeklaagd voor .Mac

Door: Adriaan Mol - 2 reacties

Een forum gebruiker heeft een interessant bericht gepost: MacUser UK meld dat een klant van Apple een rechtszaak heeft aangespannen tegen Steve & co. De klant haalde hetzelfde punt aan dat al velen hebben gezegd ; op de doos stond dat iTools in het OS-X pakket zat. Als Apple verliest zou iedereen die ooit OS X gekocht heeft .Mac dus gratis krijgen. [—]”

Natuurlijk zijn er verschillen tussen iTools en .Mac, maar .Mac bezit nog vele dingen die in iTools zaten. Het is dus volgens mij een eerlijke goede zaak dat dit gebeurt.

Forum onderwerp
MacCentral artikel

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  Flipstra

  Zoals S. Jobs al zei: ‘It’s free for live!’, laten we ze daar maar aan houden dan. Komt nog bij dat de meerwaarde van b.v. iPhoto ook voor een groot deel weg is als je niet meer kan publiceren op je mac account, en wat kost het Apple nou om wat schijfruimte ter beschikking te stellen van haar klanten die toch al flink in de buidel tasten voor een mac… En ik heb ff gekeken op de doos… staat inderdaad op dat je iTools erbij krijgt.:p

 • Profielfoto
  Elger

  .mac is not iTools.
  En als iTools niet meer bestaat kan je daar ook weinig aan doen.

  Het bied waarschijnlijk ook niet dezelfde functies als iT00ls:)

  dus waarom zou je apple dan aanklagen?