Alweer een security update!

5 reacties

Net na twaalven drukte ik tegen beter weten in nog maar eens op “Update Now” en zag tot mijn grote vreugde dat er toh iets nieuws was! Het was helaas maar een security update ben ik ben toch altijd weer blij als Apple iets nieuws voor me heeft. Hier de sumiere informatie die ik bij de update kreeg:

Security Update 2002-08-20 includes the following updated components which provide increased security to prevent unauthorized access to applications, servers, and the operating system.

OpenSSL
Security

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Paul

  Er zat toch wel een glimlachje op mijn slaperig ochtend-gezichtje….
  De zin ‘ik ben toch altijd weer blij als Apple iets nieuws voor me heeft’ vond ik leuk: we zijn blij met updates, of het nou echt belangrijk voor ons is of niet. :D

 • Profielfoto
  MacMickey

  Leuk hoor die programmatuurupdate…werkt voor geen meter…ik heb, helaas, systeem moeten herinstaleren..zit nu op 10.1 en de softwareupdate zegt: Alle programmatuur is up-to-date! Ja daaaag…mooi niet..

 • Anoniem

  Ik ben het met Boris en Paul eens, ik vind het ook leuk als er iets nieuws is, alleen in 9 v/d 10 gevallen is het inderdaad zo’n sscurity update ???

 • Profielfoto
  Danny Dikker

  beter dat als je bak op zn kont,of niet soms:D

 • Profielfoto
  kMIkaZu

  Heb dit ook meegemaakt!! Ik heb gisteren ook een syteem OS X.1 geïnstalleerd, en wanneer ik wilde updaten zei ie ook dat het niet ndig was. En in kleine lettertjes stond erbij dat er een fout opgetreden was!!!

  Dan maar manueel gedownload –> halverwege installatie fout –> kernel panic –> systeem naar de **$$$ù^ù GRRRRRR :( :(