Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 4 juli 2002

Workstrip X

Sinds vandaag is Workstrip X uit. Dit programma is gemaakt door Softchaos. Een handig programma voor mensen die de/het dock niet leuk of onhandig vinden. Workstrip X is volledig voorzien van een Aqua look en ziet er goed uit. Het handigste van het programma is dat je per programma een map kunt aanmaken met je documenten, die speciaal bij dat programma horen. Deze kun je dan gelijk openen vanuit je workstrip op het tab-blad van het programma. Als je bijvoorbeeld een Photoshop bestand veel gebruikt zet je deze in dat tab-blad en hij is zo geopend.

Natuurlijk kun je ook gewoon mappen en files in je workstrip kwijt en doet qua mogelijkheden zeker niet onder aan de/het dock. Het programma is er ook voor OS 9. Hier is hij dan te vinden in je regelbalk.

Er zijn nog meer functies deze kun je vinden op de site van Softchaos.

Workstrip X

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Workstrip X
Sluiten