Petitie tegen prijs Jaguar.

5 reacties

Ben je het niet eens met de prijs die Apple vraagt voor Jaguar, omdat je bijvoorbeeld net een mac of 10.1 hebt aangeschafd. Teken dan de petitie die op onderstaande link staat. Bijna 1500 mensen hebben dit al gedaan, waaronder een aantal die actief zijn op deze site. Dus teken deze lijst als het er niet mee eens bent!

Petitie

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  bluap

  Ik heb de public beta gekocht en 10.0, 10.1 gratis opgehaald. Als Apple het 11.0 had genoemd hd niemand gemopperd. Ik heb nu een developperseed (6c106) en zie dat het het geld waard zal zijn. Gewoon volle mep dus voor mij, zonder mopperen

 • Anoniem

  Ik heb maar gelijk getekend, ik hoop dat iedereen die dit bericht ziet dat doet!

 • Profielfoto
  kMIkaZu

  Ook ik heb al getekend. Ik vind het perfect normaal dat Apple geld vraagt voor zo’n grote update. Maar trouwe gebruikers of mensen die nog maar net een Apple of Mac OS X gekocht hebben, worden schamelijk bedrogen!
  Daarbij, MacOS X is een fantastisch systeem voor de thuisgebruiker en software- of webdeveloper, maar de grafische industrie wordt ook schandelijk in de steek gelaten!!!

  Foei Apple!

 • Anoniem

  Ik heb mijn Quicksilver 2002 ook pas een maand of 2 misschien 3.

 • Profielfoto
  leavestone

  Ik heb sinds maart 2002 een imac superdrive.
  M’n eerste mac na jaren van Pc’s en M$.
  ;) :) Ik ben over het algemeen erg tevreden maar wil graag toch wat opmerken.

  Mede heb ik deze overstap gemaakt door Os X een geweldige omgeving ondanks de bugjes en traagheid. Maar gelijk na de eeste update was het systeem al merkbaar sneller.

  Met plezier heb ik dan ook alle berichten over jaguar gelezen tot het laatste bericht dat je er behoorlijk voor in de buildel moet tasten.

  Dat geeft me toch wel een beetje een naar gevoel. Na een half jaar en de nodige trubbels

  Temeer daar er in de berichtgeving altij is gesproken over een update en niet over een versie.

  Update is vrij
  Versie is betalen

  Ook mischien een optie een supportfee met recht op update’s voor bijvoorbeeld € 20 per jaar.