Nieuw: Filemaker 6

2 reacties

Filemaker heeft een nieuwe versie uitgebracht. Veel database-gebruikers op de Mac gebruiken dit programma. Op wintel machines wordt in Office standaard Acces meegeleverd. in Office v X is dit programma niet beschikbaar en daar is Filemaker handig op ingesprongen. Apple heeft zelfs een paar maanden geleden een actie gevoerd zodat je korting kreeg als je Office v X en Filemaker tegelijk aanschafde.

De nieuwste versie van Filemaker bevat een veel verbeteringen. Zoals: verbeterde Afbeeldingen import. Zo kan je gelijk afbeeldingen vanaf je digitale camera invoeren. Je kunt nu gelijk een folder met documenten importeren en nog veel meer, dit kun je vinden op onderstaande link.

Filemaker 6

Reacties

2 reacties
  • Anoniem

    Ik heb ff bij FileMaker gekeken en echt veel is er niet veranderd behalve dan de genoemde afbeeldingen import…en ik kan nu met mijn OSX versie niet eens een host in hetzelfde netwerk benaderen (TCP/IP<->AppleTalk confilct met poort):( …denk dak deze upgrade lekker laat gaan…(trouwens nog duur ook voor een programma wat ik ongv. 4mnd geleden nieuw heb gekocht)

  • Profielfoto
    rbroen

    De server actie van 5.5 is nog eens niet afgelopen!?!?!? We hebben net 14 dagen geleden voor 5000 euro aan filemaker spullen besteld!!!
    Over AppleTalk <-> TCP/IP; ik draai met PC’s, OS 9 en OS X door elkaar op TCP/IP en het gaat perfect. (Gewoon even filemaker op elke machine naar TCP/IP sharing omzetten).