Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 9 juli 2002

Nieuw: Filemaker 6

Filemaker heeft een nieuwe versie uitgebracht. Veel database-gebruikers op de Mac gebruiken dit programma. Op wintel machines wordt in Office standaard Acces meegeleverd. in Office v X is dit programma niet beschikbaar en daar is Filemaker handig op ingesprongen. Apple heeft zelfs een paar maanden geleden een actie gevoerd zodat je korting kreeg als je Office v X en Filemaker tegelijk aanschafde.

De nieuwste versie van Filemaker bevat een veel verbeteringen. Zoals: verbeterde Afbeeldingen import. Zo kan je gelijk afbeeldingen vanaf je digitale camera invoeren. Je kunt nu gelijk een folder met documenten importeren en nog veel meer, dit kun je vinden op onderstaande link.

Filemaker 6

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw: Filemaker 6
Sluiten