Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Geruchten 12 juli 2002
Leestijd: 1 minuut

MWNY: iPod en iTunes update

De website van Thinksecret meld dat na alle waarschijnelijkheid er een iPod update komt, deze zou uitgerust worden met een 20 GB harddisk. De iPod kan nu ook MPEG 2 AAC QuickTime 6 afspelen. Ook zou het rolwiel aangepast zijn en wordt de iPod gelevert met een afstandbediening.

Welke verandering er word aangebracht in iTunes is nog niet bekend, maar deze zullen niet baanbrekend zijn. Er gaan geruchten dat er een Windows versie van iTunes komt (ik hoop van niet), maar Apple man Steve Jobs zegt dat er zeker ontwikkelingen zijn in die richting. Misschien alleen een iPod uitwilleslaar voor de PC? Verder zullen er geen nieuwe G4 torens komen, die zouden in Augustus komen. En wat betreft de G3 iMacs, deze zullen ook ophouden met bestaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.