Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 26 juli 2002

Macrosoft….

Igors mening: “Net terug van twee weken vakantie had ik heel wat nieuws in te halen. Het resultaat van de MWNY expo was enorm. De reslutaten zijn hieronder zichtbaar in het stukje van Adriaan. Mijn eerste intresse ging natuurlijk uit naar Jaguar waar Steve al met veel lof over sprak tijdens de vorige MW.
Hij is er al! Was mijn eerste reactie. Je kunt hem al bestellen! Alleen, wat waarschijnlijk niemand had verwacht, het prijskaartje of beter gezegd de prijsKAART! €165,- voor een update! Dit zijn wij niet gewend! In 9 ging alles zo lekker van 9 naar 9.1 en toen naar 9.2. Het verschil tussen in de updates met de komst van 10 is wel honderd keer vergroot maar van 10.0 naar 10.1 was ook “gratis” (een ridje naar de primafoon of ander mac-dealer). Nu moet je toch wel iets dieper in je buidel tasten. Vooral als je twee weken geleden een nieuwe PB hebt aangeschaft. Want de 17 juli limiet is wel zeer kort.

Al met al gaat dit erg op Microsoft lijken. Die ook voor haar updates belachelijke bedragen vraagt! Dit doet een trouwe Mac-gebruiker toch even slikken. En geen goed begin na een heerlijke vakantie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Macrosoft….
Sluiten