FileMaker 6.0 goedkopere upgrade

2 reacties

FileMaker komt toch over de brug voor gebruikers die 5.5 hadden gekocht vlak voor 6.0 verscheen! Voor de mensen die FileMaker Pro 5.5 of FileMaker Pro 5.5 Unlimited tussen 9 juli 2002 en 24 juli 2002 hebben aangeschaft krijgen de upgrade voor 14 Euro (exclusief BTW / inclusief verzendkosten).

Quote: “FileMaker International has announced a new version of it’s software: FileMaker Pro 6 and FileMaker Pro 6 Unlimited . In accordance with our Product Transition Policy, customers who purchase the English version of FileMaker Pro 5.5 or FileMaker Pro 5.5 Unlimited between June 9th 2002 and July 24th 2002, will have the possibility to upgrade to FileMaker Pro 6 or FileMaker Pro 6 Unlimited.
The cost of this upgrade is Euro 14 (excl. VAT / including shipping and handling).”

Ingezonden door: Robert Broen

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  Igor

  Hier kan Apple een voorbeeld aan nemen! alleen de peroide vind ik toch weer een beetje kort.

 • Profielfoto
  ringenoldus

  HOI HET LEUKE IS DAT FILEMAKER VAN APPLE IS, APPLE KAN INDERDAAT EEN VOORBEELT NEMEN AAN EEN DOCHTER ONDERNEMING. KIJK EEN OP http://WWW.FILEMAKER.COM
  en dan onderaan de pagina zie je apple comp.
  DIt zal waarschijnlijk wel gaan gebeuren met OS X 10.2 want net als filemaker zullen ze klachten krijgen van de consumenten bonden krijgen