Apple Security Update 7-12-02

1 reactie

De Security Update 7-12-02 vergroot de veiligheid van de Software Updater doormiddel van encryptie methodes. De nieuwe Software Update client 1.4.6 checkt voor een goede “handtekening” voordat het een nieuw pakket installeerd.

Je hebt minnimaal Mac OS X 10.1 nodig om deze update te installeren. Je kan de Security Update 7-12-02 downloaden via de link hieronder en zodadelijk ook via de Software Updater.

Update: Het blijkt na deze Software Update ook mogelijk te zijn voortaan te updaten via de command line in de Terminal. Tik in de Terminal “man softwareupdate”.

Download Security Update 7-12-02
Meer informatie

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    kobus

    …het probleem waar ik niet uitkom: na het installer van de Security Update, wil ik MacOSXUpdateCombo.10.1.5. installeren. Dat gaat niet omdat ik eerst de Installer moet updaten. Bij de InstallerUpdate1.0 kan ik helaaspindakaas geen doelvolume selecteren en kom dus niet verder.