17″ iMac in zicht!

3 reacties

Cnet.com maakte vandaag bekend dat er misschien 17″ iMac’s zullen worden geïntroduceerd op de MacWorld in New York. Er gingen al langer geruchten over dit onderwerp rond op het net, maar komt het nu echt uit?

Zal Apple weer voor een verrassing zorgen? We zien het aankomende woensdag!

Het artikel

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Stof

  17 inch iMac is aardig maar niet wat we echt nodig hebben. Veel belangrijker zijn nieuwe PowerMacs (liefst revolutionair maar 1,2 GHz en DDR zijn ook leuk) en een prijsverlaging voor de 15 inch iMac.

  Ik blijf duimen…

 • Profielfoto
  i-mac

  Ik vrees dat Apple wel verplicht zal zijn om een iMac moet een 17″ scherm uit te brengen. Ze hebben zichzelf zeer zware concurrentie aangedaan met de eMac voor iedereen te koop te stellen.
  Als je ziet wat je voor de prijs van een eMac krijgt, en hoeveel een iMac (met toegegeven een plat scherm) kost, dan is de keuze soms snel gemaakt.

  Nu nog de eerste iMac aan een “supermarktprijs” uitbrengen (€ 999 of minder) om jongeren over de lijn te halen (niet onbelangrijk!!!)
  Eens die weten hoe goed een Mac is, gaan ze niet meer terug naar PC.

 • Profielfoto
  Ganymedus

  Waarschijnlijk komen ze idd wel uit met de 17″ maar welke aanpassingen zullen ze nog maar maken aan de imac? Misschien zullen ze er een modernere videokaart instoppen? Als je er bijv. een nieuwe radeon in zou stoppen zijn deze machientjes helemaal superieus aan pc”s. Wat ik zelf essentieler vind is dat ze dezelfde bandbreedte gaan gebruiken als in de powermacs. Het nadeel daarvan is dat ze dan de powermac de markt uit prijzen. Dus het zal wel een moeilijk besluit zijn geweest dat ze hebben genomen. Of ze moeten zo enorm bijdehand zijn om toch stiekem met een g5 powermac uit te komen, iets wat mij overigens vrij onwaarschijnlijk lijkt.
  Misschien overigens ook nog de intro van usb2 en firewire2 op de nieuwe imac,;)

  Al me tal, het heeft mijn besluit om een imac te kopen toch eventjes uitgesteld, want de intro van een 17″imac zal toch veel 15″ imacs op de tweedehandsmarkt gooien. Dat is het fijne van de gemiddelde IT-er ze willen het nieuwste van het nieuwste, nadeel ervan is dat ik er ook zo gevoelig voor ben. ???