Zet al je muziek op een CD… of je iPod!

2 reacties

Er zijn mensen die hebben een complete verzameling muziek op LP, cassette en CD. Wat te doen als je platenspeler kuren begint te vertonen? Ze zijn niet overal meer zomaar te krijgen en vaak ook nog eens erg duur. Of wat als de cassette met je favoriete jaren 70 hits ineens dof begint te klinken?

Gelukkig is er voor dit soort ongemakken altijd wel een oplossing. Wat te denken van al je muziek overzetten op een CD? Ja het is mogelijk, maar hoe? Bij MacWorld zochten ze het uit en schreven ze er een artikel over. In het artikel wordt precies uitgelegd wat je nodig hebt en wat je moet doen, compleet met screenshots!

Natuurlijk kan je je muziek op deze manier ook prima van bijvoorbeeld cassette naar je iPod overzetten. Heb je die oude walkman ook niet meer nodig!

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    rbroen

    Ik heb pas geleden mijn oude LP”s weggegooid. Allemaal, op 4 unieke platen na die volgens mij nooit op CD zijn gekomen. Zijn er specialisten die er CD”s van kunnen maken (natuurlijk tegen vergoeding). Zo ja, waar vindt je die?

  • Profielfoto
    Zout

    Kijk eerst eens op http://www.cdnow.com dat is wel een prima website voor unieke albums die in europa niet te krijgen zijn.