Weleens een zwarte iMac gezien?

6 reacties

Ik kwam terecht op een web site van een Japanner. Uit ervaring weet ik dat Japanners zo af en toe vreemde dingen kunnen doen. Het viel op deze pagina wel mee, hij haald stap voor stap zijn eMac uit elkaar en maakt er foto’s van. Daarna kwamen er ook een paar foto’s van zijn Macs, daar stond ook de nieuwe iMac. Maar niet zomaar een witte zachte, maar een zwarte.

Ik heb op de Japanse Apple site gekeken, maar kon niks over een zwarte iMac vinden. En geverft ziet hij er zeker niet uit. Google kon mij ook geen antwoord geven. Weet iemand meer over de zwarte iMac?

Foto toer
Zwarte iMac

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  warnerraven

  Het ziet ernaar uit dat deze japanner zelf met de spuitbussen aan de gang is geweest. Als je goed kijkt zie je dat deze Mac niet mooi glimt, maar dof is. De Power Mac, nieuwe iMac, eMac en iBook zijn allemaal van hetzelfde glimmende uiterlijk. Deze is echt dof, dus zal het fake zijn. Wel erg knap gedaan!:D

 • Profielfoto
  kaminsky

  Bwa, als-ie dan toch al zijn computers die hij koopt meteen ook even uit elkaar haalt, waarom zou hij dat dan niet met zijn iMac gedaan hebben om ‘m vervolgens professioneel te verven? ???

 • Profielfoto
  Igor

  je ziet dat bij de achterste iMac een wit toetsenbord staat. Deze zal wel oorspronkelijk bij de imac G4 horen.

 • Profielfoto
  PimPamPet

  Volgens mij is deze ook geverfd, want als er echt een zwarte iMac zou zijnzoals die je hier ziet, dan is het een hele speciale en dan hadden ze er wel een mooier toetsenbord bij hebben gedaan dan deze standaard G4 keys… ???

 • Profielfoto
  Stof

  Of die maffe Japanner het nu zelf gedaan heeft of niet, ik hoop dat Apple hier inspiratie in vindt voor een iMac G4 Special Edition. Ik vind hem namelijk behoorlijk cool!

 • Profielfoto
  Ganymedus

  Waarschijnlijk hetzelfde trukje als we eerder bij de iBook hebben gezien. Al moet ik toegeven dat hij dit niet mooi heeft gedaan. Ze draaien de behuizing open en halen met verf verdunner de witte verf eruit. Daarna spuiten ze de binnenkant weer opnieuw. Dit lijkt er meer op alsof hij de buitenkant heeft gespoten.