PC’s in de Apple store?

13 reacties

Apple is er over na aan het denken om PC’s in de Apple store te zetten. Dit is niet een of andere grap maar echt serieus. Apple wil dit doen om de PC-gebruikers er van te gaan overtuigen dat Apple helemaal zo slecht nog niet is.

Het is maar en idee dus of het daadwerkelijk gaat gebeuren staat niet vast. Een heel slecht idee vind ik het niet, op deze manier kunnen nog meer mensen overtuigd worden van het feit dat Mac OS X toch echt beter is dan Windows.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  Elger

  Wat is dat nou weer voor een nutteloze actie? pc systemen met macosx ofzo? Wie wil nou bij apple van die rag-pc-bakjes kopen? Apple = Apple.

  mss zouden ze het kunnen doen met amd, linux enzo, maar er is nog geen fatsoenlijke linux OS.

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Nee, het gaat om Windows systeem. Maar ik kan bijna garanderen dat dat niet door gaat.

 • Profielfoto
  Bas

  Mensen die bij de apple store komen hoeven geen vergelijking te zien met Windows machines. Een beetje verkoper kan mensen ervan overtuigen dat Apple minstens zo goed (zo niet 10x beter) is dan MS. OS X verkoopt zichzelf!:D

 • Profielfoto
  Zout

  Klinkt misschien een beetje raar, maar ik vind het helemaal niet erg dat niet iedereen een mac heeft, blijf je toch een beetje exlusief en bijzonder.
  Ik steel echt de show met m’n prachtige OS X, dat XP is niks nieuws onder de zon. Als iedereen nou een mac had gehad dan was apple ook niet zo vindingrijk geweest als nu.

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Er zit kracht in wat Zout vind. Ben ik het mee eens, maar de Apple-Gebruikers groep mag daarentegen wel wat groter als nu (meer software/games/etc.). Zodra Apple meer winst maakt krijgt het ook de kans om betere producten te ontwikkelen. Daarnaast vind ik de monopolie positie van Microsoft ook helemaal niet verantwoordelijk.

 • Profielfoto
  boesboes

  zoals bas zegt: OS X verkoopt zichzelf!

  en dit klopt

  ik ken de mac al meer dan 5 jaar
  maar nooit van plan geweest een te kopen
  en nu, dankzij osx!
  ben ik binnekort mac gebruiker:)

  flink hé

 • Profielfoto
  Danny Dikker

  Ik zie dat absoluut nooit gebeuren,pc’s in de Apple Store.

  en nog wat,geen Fastoenlijk Linux OS elger?

  Had je 5 jaar geleden moeten kijker ernaar in vergelijking met nu.
  Ik kan nu mensen met een gerust hart 2 NL cd’s meegeven en 9 van de 10 keer bellen ze niet met vragen.Dat was vroeger wel anders.

 • Profielfoto
  Elger

  Wat zout zegt kan ik me helemaal in vinden:) !!!

  En jah, de ontwikkeling van linux staat niet stil. En dat is maar goed ook. ik kom het helaas nog erg weinig tegen dat is dan wel sonde.:(

 • Anoniem

  2 macs halen, 1 pc betalen. :D

 • Profielfoto
  mjmac

  Misschien heeft Jobs in het geheim .. OS X draaien op een pentium gebakje …

 • Profielfoto
  Zout

  Ik denk dat als OS X op een pc draait MS apple heeft overgenomen, en dat zie ik er (helaas) nog wel een keer van komen, apple moet nu groot zien te worden zodat ze niet zo maar overgenomen worden. 51% van de aandelen binnen houden

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Steve Jobs heeft meerdere malen laten blijken dat Apple niet overgenomen zal worden. Daarnaast zeker niet door Microsoft.

  Als Mac OS X (wat overigens alleen maar roddels zijn) op een Intel/AMD processor zou draaien dan heeft Microsoft zeker niet Apple overgenomen. Het feit dat er goedkopere hardware op de markt is zal er voor zorgen dat er minder Apple hardware gekocht zal worden -maar Apple blijft een held in het ontwerpen-. Het mogelijk maken van dit zal dus volgens mij niet gebeuren.

 • Profielfoto
  Elger

  Dan is er wel sprake van een monopoliepositie:)