Nog meer concurentie Microsoft…

3 reacties

Een paar dagen geleden is Wal*mart PC’s gaan verkopen ZONDER windows. Op de PC’s die je daar nu koopt is Lindows geïnstalleerd, een versie van linux. Lindows draait ongeveer de helft van de programma’s die windows ook zou draaien, maar is daarintegen stabieler. En het is gebaseerd op Unix.

Betekend dit nu dat echt het einde van microsoft in beeld begint te komen?

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  isikko

  Kan aan mij liggen, maar ik heb al enkele versies van Lindows geprobeerd, en geen van allen werkten ze :angry: , wil dit zeggen dat de retail versie ook bijna klaar is?!? ???

 • Profielfoto
  Elger

  zal vast wel schelen in windows licencie kosten!:)
  en er zit vast ook wel een stikkertje op [built for lindows]:)

  ff copy paste:
  Introducing Microtel PCs
  With Lindows!
  Lindows is an exciting new Linux based Operating System (OS). This exciting new OS delivers the stability of Linux with the ease of Windows. These computer systems are a perfect low cost alternative to computers preloaded with Microsoft Windows.

 • Profielfoto
  ringenoldus

  JE KAN MET LINDOWS GEEN WINDOWS APPS DRAAIEN JE KAN ALLEN WINDOWS TEXT BESTANDEN OPENEN EN EEN WINDOWS LICENTIE KOST VOOR HANDELAAR 100€ oos LINDOWS MAG GEEN WINDOWS APPS DRAAIEN DAT IS VERBODEN JE MAG DE APPS WEL VAAK PORTEN> MAAR WINDOWS APPS KAN DAT OS NIET DRAAIEN OMDAT WINDOWS NIET OPEN SOURCE IS DAT HOUD IN DAT DE SOURCECODE GEHEIM IS EN DUS OOK NIET WORDEN GEBRUIKT.