omt_admin
omt_admin Nieuws 5 juni 2002

MSN messenger 3

Sinds gister is er een nieuwe versie van MSN messenger beschikbaar. Eindelijk eens een grote update voor het programma. De functies van het programma liggen nu bijna gelijk aan de windows-versie. Wij, als mac-gebruikers, kunnen nu ook bestanden via messenger naar elkaar toe sturen. Dit is niet het enige dat verandert is. De user-interface van het programma is ook duidelijk onder handen genomen. Wij kunnen nu ook emotion-icons uit een lijst kiezen zonder al die lastige symbool combinaties uit het hoofd te leren.

Er is nog een opvallend nieuwtje aan het programma. Het programma heeft een dock-menu. Deze is via het dock-icon met ctrl+klik of rechter muisklik te bereiken en ziet er zo uit:

Het menu is zeer handig. Je hoeft nu niet telkens het programma eerst naar voren te halen voor je een file of bericht kunt versturen en je buddy-list hoeft ook niet telkens in de weg te staan.

Door de update van MSN messenger is het programma eindelijk een volwaardige concurent voor AIM en ICQ. Nu nog kijken hoe dat met iChat zal gaan…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MSN messenger 3
Sluiten