iPod Software Updater 1.2?

3 reacties

We hebben van iemand die liever annoniem blijft een tip gekregen. Hij bezocht eergisteren de Apple iPod site. Apple bleek perongelijk voor een korte tijd de web site van de nieuwe software van de iPod geupload te hebben. Hij heeft de nieuwe iPod Software Updater proberen te uploaden, maar dat is niet gelukt want deze bleek niet op de server te staan. Maar op de site stond wel dat de nieuwe software (iPod Software Updater 1.2) datum en tijd support, een kalender en een grafische weergave is mogelijk bij het spelen van geluidsbestanden.
Hij heeft een plaatje van de web site afgehaald en naar ons toe gemailt. Deze is hieronder te zien.

iPod Software Updater 1.2

We weten niet of het waar is of wanneer de nieuwe versie officieel released word. Maar het lijkt ons een leuke iPod update.

Apple iPod

Reacties

3 reacties
 • Anoniem

  Ja het is een mooi spelendingetje

 • Profielfoto
  Marcie Boy

  Even een vraagje hier op het forum, als ik mijn Ipod (30gig) wil updaten, dan krijg ik de melding dat de Ipod niet gemound is. Nou dat is hij wel, maar zodra ik zeg update, dismount hij hem. En dit geburt op twee verschillende Mac’s die allemaal geupdate zijn tot versie 10.2.8. Dit gebeurt bij zowel update 2.01 als bij 2.1. Als ik mijn Ipod in de Dock steek of rechtstreeks via firewire aan mijn Mac koppel dan krijg ik een draaiende harde schijf in beeld. Maak ik de connectie opnieuw is het probleem opgelost. Gebruikte hardware is G4 dual 1,25 en Imac G3 400. Iemand een idee?

 • Profielfoto
  pako

  Als je je iPod wilt updaten moet je met het slotje in de Updater eerst je wachtwoord ingeven.