Adriaan Mol
Adriaan Mol Geruchten 1 juni 2002

iPod Software Updater 1.2?

We hebben van iemand die liever annoniem blijft een tip gekregen. Hij bezocht eergisteren de Apple iPod site. Apple bleek perongelijk voor een korte tijd de web site van de nieuwe software van de iPod geupload te hebben. Hij heeft de nieuwe iPod Software Updater proberen te uploaden, maar dat is niet gelukt want deze bleek niet op de server te staan. Maar op de site stond wel dat de nieuwe software (iPod Software Updater 1.2) datum en tijd support, een kalender en een grafische weergave is mogelijk bij het spelen van geluidsbestanden.
Hij heeft een plaatje van de web site afgehaald en naar ons toe gemailt. Deze is hieronder te zien.

iPod Software Updater 1.2

We weten niet of het waar is of wanneer de nieuwe versie officieel released word. Maar het lijkt ons een leuke iPod update.

Apple iPod

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPod Software Updater 1.2?
Sluiten