Pieter Coolsma
Pieter Coolsma Nieuws 21 juni 2002

Betere scanner ondersteuning in Jaguar?

Op de website van Think Secret staat een artikel over de ondersteuning van scanners in Jaguar. Een vaak gehoorde klacht is dat scanners slecht ondersteund worden in Mac OS X. Van een aantal scanners is zelfs helemaal geen driver beschikbaar. Apple schijnt hier op in te spelen in Jaguar, de volgende versie van Mac OS X.

Via het programma Image Capture moet het in de toekomst kennelijk ook mogelijk worden documenten te kunnen scannen. Tot nu toe werd Image Capture alleen gebruikt om foto’s van een digitale camera naar je Mac te “downloaden”. In eerste instantie zullen een beperkt aantal scanners ondersteund worden, maar naar mate er meer drivers beschikbaar komen worden dit er meer.

Overigens leuk om te zien dat het bijgeplaatste screenshot afkomstig is van iemand uit België. Een nederlands document is gebruikt om het voorbeeld te tonen.

Think Secret artikel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Betere scanner ondersteuning in Jaguar?
Sluiten