omt_admin
omt_admin Nieuws 31 mei 2002

Virtual PC update

Gister gaf Connectix een nieuwe update voor hun succes volle programma Virtual PC uit. Het gevolg hiervan was dat gister de hele dag de site van Connectix plat lag. De nieuwste versie van het programma is nu 5.0.3. Er zijn wat bugs hersteld en er zijn wat nieuwe functies toegevoegd.

De grote update 5.1 die we eind zomer kunnen verwachten. Hij zal dan pas uitkomen omdat deze gebruik zal maken van de nieuwe functies in Jaguar. Jaguar wordt ook deze zomer gelanceerd. De snelheid die nu dramatisch slechts is zal zeker verbeterd worden. In Mac OS 9 draait Virtual PC beter en sneller dan onder Mac OS X en daar zitten wij natuurlijk niet op te wachten.

Dus na de zomer zal de snelheid van zowel Mac OS X en Virtual PC met de komst van Jaguar. Dus na de zomer zijn we gelijk klaar, na een goede vakantie natuurlijk, voor een snelle start!

Reageer op artikel:
Virtual PC update
Sluiten