omt_admin
omt_admin Nieuws 22 mei 2002

Netscape 7 preview release 1

Een nieuwe Netscape, wordt het weer een flop of toch na 4.7 weer eens een keer een succes. Er zijn in ieder geval een aantal functies bij gekomen. Waarvan de meeste al in IE voorkomen.

Je hebt nu eindelijk een download manager zodat je meerdere dingen tegelijk kunt downloaden. Een ingebouwde internet radio. En je wordt gewaarschuwd als er een nieuwe versie beschikbaar is. Je kunt ook een gehele pagina bewaren. Voor meer mogelijkheden klik hier

Het grootste verschil zit in de snelheid die verbeterd is. Hij start (eindelijk) sneller op. Maar de Java-support is bar slecht geworden. Dit komt waarschijnlijk nog door de preview-fase waarin de browser verkeerd.

Dus wat zal het worden een succes of een flop?

Netscape

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netscape 7 preview release 1
Sluiten