Boris
Boris Nieuws 7 mei 2002
Leestijd: 1 minuut

Gedeeld Bereik Is Dubbel Bereik!

Heb je een Airport Base Station en een kabel of DSL aansluiting dan kun je nu lid worden van het HubHop netwerk. Het is weliswaar nog een beetje geheim dus niet verder vertellen maar jullie trouwe lezers houden we jullie graag op de hoogte. Dit netwerk is onder andere opgezet door Macosx.nl schrijvers en oprichters Adriaan en Boris. Het werkt heel simpel; je meld je Base Station aan en meteen krijg je toegang tot alle andere aangemelde base stations in Nederland. Je kunt dan dus met je iBook of Powerbook draadloos je mail checken of MacOSX.nl lezen in Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en nog een aantal andere steden (en dorpen!). Er zijn nu 20 Access Points aangemeld maar hopelijk worden dat er honderden door heel nederland!

Binnenkort opent HubHop.com ook nog een aantal betaalde Access Points op belangrijke punten in de grote steden. Je moet dan denken aan pleinen, cafés en parken. Neem maar even een kijkje op de site die natuurlijk helemaal gemaakt is op een Mac en zelfs alleen in Mac OS X! (met BBedit en ImageReady)

HubHop.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Gedeeld Bereik Is Dubbel Bereik!
Sluiten