Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 1 mei 2002

Eindelijk een iPhoto update!

Na ongeveer 5 maanden heeft Apple, iPhoto geupdate naar versie 1.1. Nieuwe functies zoals het emailen van je foto’s met Apple Mail, betere editor en de mogelijkheid om je foto’s als screensaver te gebruiken.

Update 1 mei 23:00 uur
De vernieuwde versie van iPhoto bleek geen officiele versie van Apple te zijn. Maar een fout van VersionTracker en MacNN. Eerder (gisteren) vermelde MacNN dat iPhoto 1.1 snel uit zal komen en merkwaardig genoeg met precies dezelfde veranderingen die op VersionTracker vermeld stonden. Vandaag stond ook op VersionTracker dat iPhoto 1.1 uit was gekomen. Waarom weten we nog niet.

De update is inmiddels van VersionTracker verwijderd. Maar een paar dingen zijn ze vergeten. Ga naar de iPhoto pagina van VersionTracker en kijk bij “Product Description”. Daar staat nog iPhoto 1.1. Kijk bij “What’s new in this version”, daar staan dus dingen die in iPhoto 1.1 zouden komen.

Apple iPhoto

Reageer op artikel:
Eindelijk een iPhoto update!
Sluiten