Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 27 mei 2002
Leestijd: 1 minuut

Dé i van Apple…

Zo af en toe kijk je wat foldertjes door van de bedrijven in de buurt om te zien wat zij allemaal te bieden hebben op computer gebied. Wat me nu al steeds opvalt is het merk Packard Bell . De nieuwe modellen van het merk heten: iDesign, iXtreme en iMedia. Terwijl de iMac toch al een geruime tijd bestaat. Het is ook algemeen bekend dat de programma iPhoto, iMovie, iTunes en iDVD ook van Apple zijn.

Wat wil Packard Bell nu bereiken met het overnemen van een i voor de namen. Een link naar het succes van Apple, of mensen laten denken dat het een Apple-klone is of dat ze vinden dat zulke mooie computers maken als Apple zodat ze het verdienen om een i voor te naam te hebben staan?

Voor mij is het een groot raadsel, maar ik vind het wel erg verdacht.

De modellen van Packard Bell

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Dé i van Apple…
Sluiten