Quicktime 6 preview?

Door: Adriaan Mol - 1 reactie

TheMox.net heeft screenshots van Quicktime 6 Public Preview en zegt tevens dat Quicktime 6 binnenkort uit zal zijn. MPEG afspelen blijkt stukken sneller en te gaan en het is ook mogelijk om DivX bestanden goed af te spelen. Natuurlijk is het ook mogelijk MPGE-4 bestanden af te spelen. Aan de user interface blijkt niet veel veranderd te zijn.

Andere Quicktime 6 links:
Quicktime 6 full-screen screenshot
Foto album
Lees meer op MacNN forums

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    ringenoldus

    :p ik Heb quicktime 6 al
    o ja divx is totaal wat anders dan Mpeg 4 Mpeg 4 is supriur aan Het Slechte Divx gebeuren. en divx kun je nog steeds niet draain alleen is het nu mogelijk met het juiste stukje software een DVD te spelen in quicktime dus rip mix Burn he mensen