Onze Tips & Truuks site

Door: Adriaan Mol - 4 reacties

Ik heb even de Tips & Truuks categorie van onze site vernieuwd en geupdate. Wie nog opmerkingen of suggesties heeft kan op dit artikel reageren.

Ik hoop dat alles een beetje duidelijk is.
Tips & Truuks

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Igor

  rechts in de kolom recente artikelen staan de meest recente. Alleen onder aan de pagina staan artikelen van 4 weken geleden er zit een gat tussen van 2 weken. Ik vind dit een best irritant want ik lees soms stukjes terug en die vallen dan net in dat gat.

  Ik weet niet of dit juist de bedoeling is maar ik vind het niet handig. Want ik lees eerder een stukje van iets ouder dan een week terug dan een stukje van een maand oud.

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Ze zijn onderaan inderdaad erg oud, het was wel de bedoeling om daardoor juist oudere artikelen nog even aan de aandacht te brengen. Het zou eigenlijk een vervolg op de rechter balk moeten zijn. Zal kijken wat ik kan doen.

 • Profielfoto
  Igor

  ok zal wel handiger zijn;)

 • Profielfoto
  Elger

  Of je kan zien waar nieuwe reactiez zijn gekomen bij de artikelen. Ik vind het nogal vermoeiend om elke keer te onthouden waar ik gepost had / hoeveel reacties er al waren;)