Adriaan Mol
Adriaan Mol Geruchten 10 april 2002

Nieuwe Apple muis?

Vele geruchten gaan rond over een nieuwe toekomstige Apple muis die bij de eerst volgende MacWorld New York Expo uit zal komen. Deze zal van Bluetooth gebruikt maken (draadloos). Ook zal deze niet één knop hebben maar twee.

Wat vele mensen een probleem vinden is dat een draadloos en toetsenbord gebruik maken van batterijen. Daar heeft Apple iets op gevonden, je kan ze namelijk opladen door in je USB te stoppen. Dit scheeld tijd, geld en moeite.

Volgens Apple zal deze dan wanneer ze vol zijn met normaal gebruik van 1 tot 2 maanden doen. Er zal in de toolbar een extra menu in komen waar staat hoe vol je muis en toetsenbord is.

Huidige Apple Pro Mouse

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Apple muis?
Sluiten