Nieuwe Apple muis?

Door: Adriaan Mol - 2 reacties

Vele geruchten gaan rond over een nieuwe toekomstige Apple muis die bij de eerst volgende MacWorld New York Expo uit zal komen. Deze zal van Bluetooth gebruikt maken (draadloos). Ook zal deze niet één knop hebben maar twee.

Wat vele mensen een probleem vinden is dat een draadloos en toetsenbord gebruik maken van batterijen. Daar heeft Apple iets op gevonden, je kan ze namelijk opladen door in je USB te stoppen. Dit scheeld tijd, geld en moeite.

Volgens Apple zal deze dan wanneer ze vol zijn met normaal gebruik van 1 tot 2 maanden doen. Er zal in de toolbar een extra menu in komen waar staat hoe vol je muis en toetsenbord is.

Huidige Apple Pro Mouse

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  Elger

  Kan ik ook een keer zonder 2 handen het “muis” menu gebruiken.

  Het werd wel eens tijd hiervoor, ookal vond Apple het voor de consument te ingewikkeld. Zolang ze het bij 2 buttons houden (ooit nog een keer een scrollwiel??) is het okee…:P

 • Profielfoto
  SvS

  Als ze maar garantie nu verlengen met 1 a 2 jaar. Nu had ik begin vorig jaar een G4 gekocht en mijn muis liet het vorig week totaal afweten. Nu al tijd voor een lelijke goedkope vervanger. De garantie was al om, heel zonde van het geld. :(