Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 13 april 2002
Leestijd: 1 minuut

Microsoft en Apple

In 1997 heeft Microsoft met Apple een contract gesloten voor 5 jaar om software support aan de Mac te geven. In augustus zal deze zal verlopen zijn, maar volgens Kevin Browne (Microsoft Mac General Manager) zal Microsoft gewoon doorgaan met het produceren van producten voor de Mac. Het is nog niet bekend of Microsoft en Apple het contract zullen verlengen.

Microsoft is altijd up to date geweest met Office, het was in de meeste gevallen zelfs beter als de Windows versie. Outlook, Entourage en MSN Messenger zijn ook recent vernieuwd.

Daarnaast is Microsoft bezig met volledige .NET support voor de Mac te geven. Ze zeggen daardoor de PC en de Mac te intergreren. Ook is het Microsoft Mac team bezig met het verbeteren van Mac Internet Explorer, zodat deze sneller en beter rendered en veiliger is. We kunnen een totaal vernieuwde versie van bijvoorbeeld Internet Explorer verwachten in 2003.

Over Outlook heeft Microsoft nog geen mening, aangezien Apple nu een gratis e-mail client bij Mac OS X leverd.

Lees meer op MacWorld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.