Mac OS X 10.1.5 in aantocht…

Door: - 4 reacties

Think secret meldt dat voor de volgende grote update van Apple toch nog Mac OS X 10.1.5 zal worden in plaats van de grote update van 10.2.

Dit zal dan begin volgende maand gebeuren, tijdens het WWDC.

De update zal eigenlijk hetzelfde bevatten als de vorige update. Betere ondersteuning voor externe opslagapparaten en ondersteuning voor meer digitale camera’s. Verder zal de update Mail en Sherlock onder handen nemen.

Het artikel op Think Secret

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  i-mac

  …op carracho. Wie zoekt, die vind.
  Alleen durf ik ze niet te installeren. Je weet maar nooit!!!

 • Anoniem

  Natuurlijk sta ik de ontwikkeling van het nieuwe os systeem toe te juichen .
  Toch op dit ogenblik beloofd apple steeds weer verbeteringen maar de snelheid is toch nog een groot probleem ,vind ik,en met al de kleine foutjes ben je steeds geneigd op OS9 te draaien .De laaste versies van OS9 werken zeer stabiel en snel. Ik reken er op dat we dit ook mogen ervaren met OS X in de toekomst?

 • Anoniem

  Natuurlijk sta ik de ontwikkeling van het nieuwe os systeem toe te juichen .
  Toch op dit ogenblik beloofd apple steeds weer verbeteringen maar de snelheid is toch nog een groot probleem ,vind ik,en met al de kleine foutjes ben je steeds geneigd op OS9 te draaien .De laaste versies van OS9 werken zeer stabiel en snel. Ik reken er op dat we dit ook mogen ervaren met OS X in de toekomst?

 • Profielfoto
  ringenoldus

  ik heb een truerige mededelling voor mensen die van de clasic mode houden deze ghaat er uit er word nu eenn intern carbonator opgestart zonder dat je os 9 op de schijf hebt staan u kan nog steeds alle oude app’s draaien hoor maar dan makelijker say goodbey to the clasic en het word zeker wel MAC OS 10.2