Kan een Windows gebruiker overstappen naar Mac?

Door: Adriaan Mol - 2 reacties

Kan een Windows gebruiker overstappen naar Mac? Deze vraag word vaak gesteld en het antwoord daarop is “Jazeker!”. David Coursey heeft als lange Windows gebruiker een test gedaan of het goed en makkelijk lukt om over te stappen. Een maand lang zal hij deze test doen, en heeft daar inmiddels 7 kolomen over geschreven.

Het lijkt mij heel interessant om dit als twijfelachtige (of niet) Windows gebruiker te lezen die over wil stappen naar een Mac.

Coursey’s maand(en) op een Mac
Can a Windows guy learn to love the Mac? You bet!

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    peet

    Wat mij vooral opvalt (misschien een gevolg van mijn netwerk) dat voornamelijk developers (lees: techies) over gaan naar MacOS X. Ik (ook een techie) zat voornamelijk op Windows om compatible te zijn met de rest van de wereld (mail, wordt, powerpunt) en op Unix om leuke dingen te doen.. Nu kan ik op MacOS X allebei doen, zonder er een heel machinepark erop na te houden.

  • Profielfoto
    Bas

    Natuurlijk kan iedereen overstappen op Mac! Alleen er zitten in beide gevallen haken en ogen aan. Mac is wel compatible met de PC maar heeft lang niet alle mogelijkheden (met name software):( Aan de andere kant ziet OS X er zo gelikt uit en ziet de toekomst er voor macintosh er ook zonnig uit:D Zelf vind ik het prijskaartje van de Mac nog het grootste obstakel:(