Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 14 april 2002
Leestijd: 1 minuut

iMac op TMF awards

Ik zat gisteren een beetje achter de TV alle kanalen langs te zappen, toen opeens een iMac voorbij kwam. Hij stond midden op het podium bij de TMF awards. Bij de TMF awards zijn ze dus van de papieren kaartjes afgestapt en gaat alles digitaal. Dus de winnaars werden gekozen met een druk op de knop.

Het is een goede reclame voor Apple als je nagaat hoeveel mensen naar dat programma hebben gekeken en hoeveel mensen daar waren. Het jammere vond ik dat de Mac (volgens mij) geen eens aan stond. Je kreeg het beeldscherm, daarom waarschijnlijk, niet te zien. Het enige wat er gebeurde met de Mac was dat sommige mensen een klap op de muis gaven en achter hun op het grote scherm kwam dan de winnaar te zien.

Je krijgt dan eigenlijk een foute indruk van zo’n mooie Mac met zeer goede prestaties.

Klik deze link voor meer foto’s van de TMF awards

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.