iMac op TMF awards

Door: - 10 reacties

Ik zat gisteren een beetje achter de TV alle kanalen langs te zappen, toen opeens een iMac voorbij kwam. Hij stond midden op het podium bij de TMF awards. Bij de TMF awards zijn ze dus van de papieren kaartjes afgestapt en gaat alles digitaal. Dus de winnaars werden gekozen met een druk op de knop.

Het is een goede reclame voor Apple als je nagaat hoeveel mensen naar dat programma hebben gekeken en hoeveel mensen daar waren. Het jammere vond ik dat de Mac (volgens mij) geen eens aan stond. Je kreeg het beeldscherm, daarom waarschijnlijk, niet te zien. Het enige wat er gebeurde met de Mac was dat sommige mensen een klap op de muis gaven en achter hun op het grote scherm kwam dan de winnaar te zien.

Je krijgt dan eigenlijk een foute indruk van zo’n mooie Mac met zeer goede prestaties.

Klik deze link voor meer foto’s van de TMF awards

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  rodeo

  Diezelfde avond zat ik ook naar Herberg de Leeuw, het programma van Paul de Leeuw bij de NCRV, te kijken. Ook hij heeft een nieuwe iMac. Deze stond wel degelijk aan, en ze lieten ook het scherm zien. Alleen jammer dat de leverancier (H&R) een sticker met hun naam boven het scherm hadden geplakt. Maargoed… reclame is reclame.

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Apple is volgens mij ook een grote sponsor van Goede Tijden Slechte Tijden.;)

 • Profielfoto
  Igor

  Volgens mij ook! Alleen staat daar nog geen nieuwe mac. De nieuwste die daar bij staat is volgens mij nog de cube! En alleen mxstream reclame als achtergrond.

 • Profielfoto
  rodeo

  Apple was sponsor van GTST. Ze zijn er al een tijdje mee gestopt, maar omdat ze nog geen nieuwe sponsor hebben (of willen) staan die macs er nog steeds. Alleen komen er geen nieuwe meer bij. Dus ga er maar vanuit dat er geen nieuwe iMac bij GTST te zien zal zijn. Of Apple moet besluiten om weer sponsor te worden.

  ps. Wat ik erg vervelend vind is dat het apple logo heel vaak afgeplakt wordt. Ik zag laatst een voetbal programma op rtl5 ofzo en daar hadden ze wat post-its over het apple-logo van een ibook geplakt…..

 • Profielfoto
  wappie

  Tja, of dit soort nieuws nou echt van belang is weet ik niet (al vond ik het ook leuk om die imac daat te zien staan, al vraag ik me af of dat wel goed is voor het imago van apple, om een Imac temidden van al die afgrijselijke meuk te hebben staan) maar volgens mij stond ie wel aan, heel kort in beeld: gewoon standaard blauw desktoppie met die idioot grote dock, geen (zichtbaar) programma draaiend. Wel moeilijk te zien, de hoeveelheid licht op zo’n podium is zelfs voor dat buitengewoon heldere scherm te veel.

 • Profielfoto
  Igor

  Het hoefen toch niet altijd hot items te zijn die hier staan. Als ik iets interessant vind om hier even te melden en jullie reactie daarop wil weten zet ik hier wat neer…

  En blijkbaar heeft iedereen wel iets over dit onderwerp te melden en dat vind ik wel lachuh..

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Het is een Nederlandse Apple nieuws site. Daarvoor moet dit soort nieuws juist ook.

  :)

 • Profielfoto
  kotrumr

  Het leuke van de presentatie via de imac was wel dat als men de muis flink verschoof (jeroen van inkel) en vervolgens drukt het toch werkt! Of zou die imac er alleen voor de schow hebben gestaan?:)

 • Profielfoto
  Danny Dikker

  :D Slechte reclame is ook reclame :D

  mgoed,als 1 van jullie het beter kunnen (tikken,recenties)

  laat het ons dan weten,misschien kan je dan zelf ook stukken tikken!

 • Profielfoto
  Reinier

  De imac stond wel aan. Iemand die ik ken heeft daar backstage gewerkt en vertelde me dat op de imac hetzelfde te zien was als op het grote scherm erachter. Verder Natuurlijk erg goede reclame voor de iMac, maar nu nog een 17″ en ik koop er een ! :)