Een 17″ iMac op komst?

Door: Jan David Hanrath - 5 reacties

Met het WWDC in zicht, begin volgende maand, een bijeenkomst voor software-ontwikkelaars voor Mac OS X. Kun je natuurlijk nieuwe dingen verwachten van Apple.

Eerder is al gesproken dat we een Sneak peek krijgen te zien van Mac OS X 10.2. Er wordt ook al op verschillende sites gesproken over een iMac met 17″ flatscreen.

Dit is een stuk aantrekkelijker voor software-ontwikkelaars die dan meer ruimte op hun desktop hebben die ze meestal wel nodig hebben. Dus zo gek is het niet voor Apple om een 17″ iMac op het WWDC aan te kondigen. We zullen zien!

15″ iMac

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Ganymedus

  Dat apple met een 17″tft imac komt is natuurlijk erg goed nieuws. Maar ik vind het wel een beetje jammer dat ze er niet direct mee zijn gekomen. Vooral omdat ze als excuus gebruikte dat ze dat niet deden omdat de 17″ te duur zou zijn. Nu zijn de prijzen nog meer gestegen en komen ze opeens met een 17″. Dus het lijkt mij a wat onwaarschijnlijk en b wat lullig voor de mensen die net hun imac hebben staan.

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  De 17″ TFT iMac zal waarschijnlijk ook stukken duurder zijn.

 • Profielfoto
  Ganymedus

  uiteraard zal deze duurder zijn, maar dan veranderen ze ook in een klap van doelgroep.

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Ik neem aan dat de 15″ wel zou blijven bestaan. iMac is altijd een “huis en tuin” computer geweest. Als je echt iets wil moet je gewoon een PowerMac G4 kopen met een Appel Cinema Display:)

 • Profielfoto
  Piroxo

  Ja, gelijk heb je Adriaan. Maar ja, toch wel aardig van Apple om ook de 17″ versie toe te voegen aan het rijtje. Trouwens, weet iemand al wat de maximale resolutie zou zijn op die 17″ versie? 1280 x 1024?

  Ik werk namelijk met ’n 19″ monitor, en die resolutie werkt (onder Windows XP) toch het best.