Apple stiekem de duivel!?

Door: Adriaan Mol - 3 reacties

Volgens de site “OBJECTIVE: Creation Education” is Apple stiekem van de duivel. Omdat het sinds het nieuwe systeem gebruikt maakt van Darwin (Darwinism). En aangezien Darwin Open Source is, kunnen zij dat ook wel communisme noemen.
Ze vinden het overigens ook geen shock, aangezien Apple Computer gestart is door harige hippies en het Apple logo (de appel met een hap eruit) van Adam en Eve is.

Dit noem ik nou een rijkvolle fantasie!

Lees hier hun stelling.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  kMIkaZu

  :0 Heb er vlug wat flarden van gelezen en ik vind het in een woord: krankzinnig! Het is bijna pro-nazisme!

  Brrrrr….

 • Profielfoto
  JeePee

  Wat een troep. Wat een reclame voor het Christendom… Ik de evolutie als schepping (in het kort, want ik heb natuurlijk wel wat aanvullingen;) ) en dat met die appel, hoe letterlijk wil je alles nemen? De verboden vrucht was dus een Apple… Zielig! En open source staat gelijk aan communisme? Het zuivere communisme (gelijkheid) is helemaal niet zo verkeerd, veel beter dan het kapitalisme waardoor de kloof tussen rijk en arm zo groot is geworden (en wordt) zodat o.a. het terrorisme en fundamentalisme zo hebben kunnen groeien dat we daar nu de gevolgen van voelen.
  Het artikel getuigt van fundamentalisme, het zijn vast Windows-fanaten die als laatste redmiddel de Bijbel pakken en dan blijken het nog analfabeten ook… Zo kan ik nog wel even doorgaan….

 • Profielfoto
  Elger

  Hoeveel koste de eerste mac ookal weer?

  Misschien hebben ze er wel wat mee te maken voor de lol:D Lekker stangen van andere mensen.

  Macs zijn inderdaad verduiveld goed:P