Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 22 april 2002

Apple gebruikers mogen geen volkswagen…

De site van Volkswagen lijkt op het eerste oog Mac vriendelijk.

Alleen als je een auto wilt gaan bekijken lukt dit niet. De site wordt helemaal wit. Ik dacht in eerste instantie dat ze bezig waren met het updaten van de pagina, want in andere landen zoals Duitsland en België doen de sites het wel. Maar toen ik het vandaag (twee weken later) weer probeerde werd de pagina nog steeds niet geladen.

Ik probeerde het gelijk met VPC en de pagina laadde gelijk. Dus de conclusie:

Volkswagen wil geen Apple-gebruikers in hun auto’s hebben. Dus heb je nu een volkswagen en heb je een Mac thuis staan: Dan wordt het tijd voor een nieuwe auto, want de Mac gaat voor geen goud de deur uit!

Volkswagen Nederland
Volkswagen België

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple gebruikers mogen geen volkswagen…
Sluiten