Boris
Boris Nieuws 11 maart 2002

Wat Microsoft niet lukt…

Sinds ik ben overgestapt van de Palm Desktop software naar Entourage kan ik mijn Palm niet meer gebruiken. Er is nog geen Conduit uit van Microsoft om de Palm mee te kunnen synchroniseren. Microsoft zegt nog niet de juiste gegevens gekregen te hebben van Palm om dat voor elkaar te kunnen krijgen. Ik was dan ook zeer verbaasd toen ik het programma QueueSync vond. Het is door 1 japanner gemaakt en kennelijk zonder officiële toestemming of hulp van Palm of Microsoft. Of deze kerel is geniaal of Microsoft liegt. Wat zou realistischer zijn?

Ik heb de software gedownload maar nog niet durven gebruiken want zoals Masaru Matsumoto het zelf al zegt “This soft not tested english environment” en dat geeft me niet veel vertrouwen. Mocht iemand het wel willen proberen dan hoor ik graag hoe het werkt…

QueueSoft QueueSync

Reageer op artikel:
Wat Microsoft niet lukt…
Sluiten