Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 1 maart 2002

Software stelen kan makkelijker!

Veel mensen met breedband, downloaden maar raak, maar de mensen met een iPod weten wel beter. Deze lopen namelijk gewoon swingend een winkel binnen waar een Macje staat. Even hun iPod erin steken en een extra hardeschijf verschijnt op de desktop. Binnen 1 minuut is Office X van ongeveer 200 Mb gelopieerd op hun iPod. Office X kost toch zo’n 599 Euro.

Apple verwachte al dat mensen muziek zouden stelen met de iPod, vandaar dat bij elke iPod een stikker met “Don’t Steal Music.” zit. Waar ze blijkbaar niet aan dachten is dat de 5 GIG hardeschijf in de iPod ook voor andere dingen gebruikt konden worden.

De verdachte is trouwens niet opgepakt.
Lees meer over dit artikel op Wired.

Reageer op artikel:
Software stelen kan makkelijker!
Sluiten