omt_admin
omt_admin Nieuws 23 maart 2002

Laat je oude windows-gamepad weer tot leven komen!

Ben je net overgestapt van een PC naar een mac en heb je nog een oude gamepad liggen van je PC dan is hier een oplossing. Carvware heeft een programmatje gemaakt die veel Gamepads ondersteund die apple zelf niet ondersteund. En aangezien er niet veel gamepads voor de apple zijn is dit een goede oplossing als je een nieuwe gamepad gaat kopen.

Als je het programmatje opstart neemt het de controle van je muis over. Als je dit programmatje dus samen met je games draait heb je dus gewoon je oude gamepad weer terug. Elke knop kun je apart instellen en de snelheid van je cursor.

Je kunt het programmatje downloaden op VersionTracker of via Apple.

Carvware.com

Reageer op artikel:
Laat je oude windows-gamepad weer tot leven komen!
Sluiten