Boris
Boris Nieuws 5 maart 2002

iPod zonder muziek???

We hebben inmiddels een tijdje kunnen spelen met een iPod en dat viel niet tegen! Het eerste wat opvalt is dat hij veel kleiner is dan hij in de reclames lijkt. De muziek kwaliteit is prima en is het café waar we er mee zaten te spelen hadden we meteen ruim voldoende aandacht van de aanwezige dames. Wie een MP3 speler nodig heeft moet duidelijk een iPod kopen. Maar voor de mensen die alleen een portable 5 Gigabyte HD nodig hebben is er een goedkoper alternatief op de markt. De FireFly…

De FireFly is een harddisk van 5 Gigabyte die verdacht veel op een iPod lijkt en maar de helft kost (nou ja EUR 187,- minder). Hij heeft weliswaar geen ingebouwde MP3 speler maar wel een 5GB HD en 2 firewire aansluitingen (iPod maar 1). Ideaal dus als meeneem harddisk en voor EUR 359,- heb je hem zo in huis!

We hebben een mooi dealtje gemaakt en kunnen jullie ze nu tijdelijk goedkoop aanbieden. Bestellen gaat nog lekker ouderwets: Maak EUR 359,- over op ABN-Amro rekening 45.40.50.518 onder vermelding van “FireFlyMacOSX.nl” en je bezorgadres. Wij zorgen dan dat je je FireFly zo snel mogelijk in huis hebt.

Voor alle technische details kun je terecht op de site van SmartDisk.

Reageer op artikel:
iPod zonder muziek???
Sluiten