omt_admin
omt_admin Nieuws 24 maart 2002

Bluetooth voor Mac

Het is al een tijdje geleden dat Bluetooth voor Mac geïntroduceerd werd maar toch even een stukje erover.

Wat Bluetooth doet met behulp van een Bluetooth adapter is een korte afstandsverbinding openen op een computer. Voor Windows machines was het er al maar dus nu ook voor de Mac. De software kun je begin volgende maand downloaden vanaf de Apple site. De adapter kun je binnenkort, dat zal ook wel volgende maand worden, gaan bestellen bij Apple.

Als je dit pakketje in huis hebt gehaald kan je een draadloze connectie openen tussen computers. In tegen stelling tot Airport is deze verbinding maar tot een beperkte afstand mogelijk. Je kunt Bluetooth wel gebruiken om een connectie met een PDA of mobiel te openen dit kan met Airport niet. De Bluetooth maakt gebruik van radio golven met een frequentie van 2,4GHz.

Voor meer informatie Apple

Reageer op artikel:
Bluetooth voor Mac
Sluiten