omt_admin
omt_admin Nieuws 7 maart 2002

Apple iPhoto 1 million times downloaded

Was de kop vandaag bij MacNN, volgens Apple is iPhoto nu 1 milioen keer gedownload. Telkens maar die race van hoevaak een programma gedownload wordt. Maar het intressante hiervan vond ik nog het commentaar, hierover er zijn zelfs mensen die het programma hebben gedownload en niet eens in bezit van een digitale fototoestel zijn of gewoon geinstalleerd omdat het een Apple MacOS X programma is.

Ik ben weleens benieuwd hoeveel mensen nou iets downloaden waarvan ze van te voren al weten dat ze er nooit iets mee gaan doen. In ieder geval is dit voor Apple weer een succes want ze kunnen zo goed meten wat mensen van MacOS X vinden en hoe nieuwsgierig ze zijn.

Voor meer van dit nieuws kijk dan op MacNN

Reageer op artikel:
Apple iPhoto 1 million times downloaded
Sluiten