Boris
Boris Nieuws 11 maart 2002

Apple houd niet van grijs…

Deze week kwam eerst DVD player 3.1 en snel daarna DVD Player 3.1.1 uit via Software Update. Het verschil was niet zo snel te ontdekken voor de meeste mensen. De beschrijvingen bij de updates waren identiek:

Versie 3.1.1 van ‘Dvd-speler’ bevat functies voor dvd-authoring, waaronder de mogelijkheid de inhoud van een VIDEO_TS-map op een lokaal volume te selecteren en af te spelen. Deze update biedt ook AppleScript-ondersteuning voor het selecteren en afspelen van dvd’s. Met behulp van een scriptsmenu kunnen aangepaste scripts eenvoudig worden toegevoegd en uitgevoerd. Bovendien is er nu een ‘brede’ weergave beschikbaar voor het infovenster en biedt deze update verhoogde stabiliteit.

Wat niet in de beschrijving van 3.1.1 stond was dat de hele player helemaal niet meer werkte als je als finder Appearance ‘Graphite’ had geselecteerd. De player crashte meteen tijdens opstarten. Het zit hem soms in de kleine dingen…

DVD Player Informatie

Reageer op artikel:
Apple houd niet van grijs…
Sluiten