Boris
Boris Nieuws 4 februari 2002
Leestijd: 1 minuut

Your software is up to date, getver…

We kunnen ieder moment de update naar 10.1.3 verwachten! Open je system preferences, selecteer Software Update en klik zo snel je kunt op de knop ‘Update Now’. Nee, nu is het er nog niet maar over een minuut misschien wel! Dus nog maar een keer, en nog eens en…

En wat kunnen we dan verwachten als het eindelijk zo ver is? In ieder geval is er extra support voor andere CD burners toegevoegd (EZQuest, LaCie, MCE, QPS, Sony, en Yamaha CD burners) en support voor meerdere digitale camera’s voor iPhoto. Als je een Powerbook G4 hebt en je wilt je DVDtjes tonen op een extern VGA display dan kan dat vanaf 10.1.3 ook. De plaatjes in iTunes krijgen een update en Mail krijgt SSL support en nog wat nieuwe features. Hopelijk wordt het systeem ook weer wat sneller.

Met de snelheid waarmee de updates binnenstromen beginnen we ons al een beetje zorgen te maken over onze naam. Nog even en we moeten macosxi.nl gaan registreren. Of weet je een betere naam voor onze site? Laat het ons horen…

Apple Mac OS X pagina

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.