Boris
Boris Nieuws 4 februari 2002
Leestijd: 1 minuut

Wie werkt er hier met Windows???

Sinds we met MacOSX.nl op een aparte server staan hebben we ook eindelijk goeie statistieken. We weten nu dus precies wie er langs komen, op welke uren het het drukst is en welke browsers jullie gebruiken. Daarnaast zien we ook hoeveel kilobytes we kwijtraken, wat jullie banktegoeden zijn en waar jullie werken of naar school gaan. Nou ja, we zien in ieder geval best veel. Een van de dingen waar ik me echter over verbaasde is het grote aantal Windows gebruikers. Ik som het even op:

3.23% Windows NT 5.1; Q312461
2.03% Windows NT 5.1
1.96% Windows NT 5.0
1.93% Windows 98; Win 9x 4.90
1.65% Windows 98; Win 9x 4.90
1.62% Windows 98; Q312461; TUCOW
1.53% Windows NT 5.0
1.41% Windows 98; DigExt

Dat beteken dat 15,36% van onze bezoekers dus op windows werkt! Wat doen jullie hier? Beetje spioneren zeker he? Of willen jullie eigenlijk een iMac kopen en lees je je alvast een beetje in? Of gebruik je thuis een Mac maar zit je op je werk op je windows bak weemoedig het laatste Mac OS X nieuws te lezen? Ik ben erg benieuwd hoe het zit. Werk je op een Windows machine en bezoek je deze site laat dan eens even weten hoe dat zit…

Info voor Mac/Windows gebruikers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.